Yötöitä tiedossa

Olen yrittänyt psyykata itseäni tekemään abstraktia lukuseminaarin. Sen palautuspäivä on jo maanantaina. Heidi teki tosi hyvän ekan version, ja minulta on motivaatio totaalisen hukassa kehittää sitä eteenpäin.

Ilkka tulee huomenna ja olen yrittänyt saada itseni tekemään kaikki rästihommat ennen sitä. Ei minulla juuri muuta ole kuin tämä yksi abstrakti. Siivota pitäisi ja onkin pakko. Asumaton kämppä taitaa kerätä asuttua enemmän pölyä. Siltä ainakin näyttää.

Lupasin Heidille, että lukaisen ainakin yhden Chiaroni&Chiesa 2006 -artikkelin ja täydennän siitä Heidin kirjoittamaa versiota. Ei vaan huvita ja päätäkin särkee. Nukahdin eilisen ikääntyvien yliopiston luennon jälkeen parin tunnin päikkäreille. Ei olisi pitänyt, sillä en saanut unta ennen yhtä. Eihän tuo vielä onneksi paha ole, mutta aamulla piti kuitenkin herätä ihan normaaliin aikaan. Tänään on sitten kehtuuttanut koko päivän eikä sählykään auttanut.

Jospa minä yrittäisin vaikka laittaa nyt nukkumaan ja herätä hyvissä ajoin huomenna kirjoittamaan abstraktia. Minulla on nyt uusi akku kannettavassani, joten voin mennä kirjoittamaan vaikka pihalle, jos siltä tuntuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *