Töitäkin on tehty

Olen nyt pari päivää kirjoitellut EBRF-konferenssipaperia. EBRF järjestettiin jo syyskuussa. Sinne piti lähettää vain laajennettu abstrakti ja varsinainen paperi kirjoitetaan vasta pari kuukautta myöhemmin. Deadline on marraskuun lopussa, mutta minä haluan tehdä paperin ennen Uuden-Seelannin matkaa.

On ollut tosi kiva kirjoittaa välillä jotain ihan omaa, vaikka kiire vähän verottaa laatua. Toimintatutkimusosio on edennyt ihan mukavasti. Olin oikeastaan hämmästynyt, miten vähän minulla on siitä valmista materiaalia. Kaikki on vain satupiirin tuotoksia eikä niitä voi käyttää edes muokattuna. Ne ovat enimmäkseen hataria muistiinpanoja.

Sain EBFR-konferenssissa paljon palautetta siitä, etten kertonut enempää tutkimuksen kaupallistamisesta. Nyt pitää koittaa kirjoittaa jotain. Tähän saakka olen vain copy-pastella liittänyt tekstiin vähän jotain. Tähän ei nyt voi käyttää määrättömästi aikaa. On se tuleva ANZMAC-esityskin vielä tekemättä ja ensi viikko menee HTM-kuulustelujen kanssa.

Mainitsin jo itseäni positiiviseen ajatteluun suggeroivassa viestissä, että minun toivottiin hakevan Stanfordiin tutkijavaihtoon. Kuopion yliopiston kauppatieteellinen todennäköisesti valitaan Stanfordin ja muutaman pohjoismaisen kauppatieteellisen yksikön SCANCOR-verkostoon. Sen kautta on mahdollista päästä tutkijaksi viikosta vuoteen Stanfordiin.

Pakko myöntää, että kiinnostaisi kovasti. Kaliforniassa on huikea määrä bioalan yrityksiä ja Stanfordissa sattuu olemaan yksi alan parhaista bioalalla yritysten ja yliopistojen yhteistyötä tutkineista osaajista, Woody Powell. Olisihan se ihan kiva lisä CV:hen, jos viettäisi X kuukautta yhdessä maailman parhaista yliopistoista. Pelottaa vaan miettiä koko asiaa, ettei sitten tule pettymyksiä, mutta tämä kortti on katsottava. Hienointa olisi, jos Ilkka saisi järjestettyä itselleen tutkimusvapaata ja lähtisi mukaan. Ei Stanford olisi varmaan hänellekään hassumpi paikka aloitella väikkäriprosessia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *