Blogista apua

Päätin aamulla, etten litteroi tänään sanaakaan. Illalla voi olla pakko pyörtää päätöksensä, mutta nyt päivällä olen tehnyt aivan jotain muuta. Olen laittanut väikkärini sisällysluettelon uusiksi ja miettinyt, mitä kunkin otsikon alle kirjoittaisin.

Hoksasin, että minähän olen miettinyt samoja asioita jo aiemmin täällä blogissani. Kävin siis kaikki väikkäriini liittyvät merkinnät läpi syyskuulta tähän päivään asti ja kopsasin ne tutkimussuunnitelman otsikoiden alle. Eihän tekstiä tietenkään voi sellaisenaan jättää väikkäriin, mutta ajatukset ovat nyt tallessa oikeilla kohdillaan.

Samalla tajusin, etten olekaan laiskotellut syksyllä ihan niin paljon kuin luulin. Olin tosi iloinen, kun huomasin, että minullahan on ollut jonkinlaista aivotoimintaa myös syyspimeillä. Sain raakatekstiä kokoon yhteensä 13 sivua otsikoituna, mutta se tietenkin tiivistyy lopulta alle puoleen.

Olin myös kirjoittanut hyviä muistutuksia itselleni, joita hyödynsin uudessa suunnitelmassani. Kirjoittelin lukuseminaarien jälkeen muistiinpanoihin asiaa tutkimuksen tarkoituksesta ja tavoitteista ja esimerkiksi siitä, miten paljon toimintatutkimuksen raportissa pitää tuoda esiin kontekstia. Vielä pitää selvittää, mihin kirjoitin asiaa näkökulmasta ja lähestymistavasta. Kirjoitin ne ainakin siihen paperiin, joka annettiin meille ensimmäisellä seminaarikerralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *