Lisurilupaus annettu

Taisin möläyttää ääneen pääainepalaverissa, että teen lisurin tämän vuoden aikana. Nyt lupaus on annettu ja olen tähänastisen elämäni aikana suurimman osan lupauksistani myös pitänyt. Laihduttamiseen liittyvät lupaukset ovat ehkä jääneet lunastamatta…

Sain eilen lopultakin luettua Maisan lainaaman HBR-artikkelikoosteen loppuun. En tehnyt viimeisistä artikkeleista muistiinpanoja, koska eivät tuntuneet ainakaan tässä vaiheessa kovin kiinnostavilta.

Nyt meinasin aloittaa taas yliopisto-yritys -yhteistyöhön tutustumisen. Tämän kuun aikana pitäisi vielä kirjoittaa abstraktit markkinoinnin tutoriaaliin Tampereelle ja 5. toukokuuta mennessä EBRF-konferenssiin. EBRF:ään voisi yrittää kahdellakin paperilla. Toisen voisi kirjoittaa nimenomaan yliopiston yhteistyöstä yritysten kanssa, kun nämä yrittävät konseptoida tutkimustaan kaupalliseen muotoon. Siihen voisin käyttää empiirisenä aineistona viime syksynä Oulussa tekemääni ryhmähaastattelua.

Toisen paperin voisi ehkä kirjoittaa oppimisen näkökulmasta samassa kontekstissa. Olisihan se vielä kolmaskin idea: kaupallistamisen määrittely-yritys yliopisto-yritys -rajapinnassa. Olisinko niin reipas, että kolme abstraktia…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *